Je hoeft niet persé te trouwen om te laten zien dat jullie bij elkaar passen. Een fotoshoot samen met je geliefde in een sfeer en locatie die bij jullie past is natuurlijk altijd leuk. En zijn er wél trouwplannen, dan kunnen jullie de foto’s gebruiken voor bijv. de uitnodigingen. Op deze manier leren we elkaar beter kennen en raken jullie vertrouwd met mijn manier van werken.


Portfolio loveshoots


Boudoir fotografie

Heb je wat meer lef en wil je iets unieks aan de muur? Of zoek je een super-persoonlijk cadeau voor je partner? Boek dan een boudoir-fotoshoot. Gewoon bij jou thuis, waar je gemak bent. Of maak het écht speciaal en doe deze shoot samen met je partner tijdens een couples boudoir fotoshoot!


Tarief loveshoot op locatie: € 250

Inclusief reiskosten tussen Rotterdam en Breda

Mijn reportages zijn inclusief reiskosten binnen een straal van 30 rondom Puttershoek (Hoeksche Waard), wat ongeveer neerkomt op alles tussen Rotterdam en Breda. Hebben jullie een andere locatie voor ogen, uiteraard is dat ook mogelijk. Ik reken dan € 0,35 per kilometer.

Deze all-in prijs is inclusief:

  • Fotoreportage van max. 2 uur op locatie
  • De gehele fotoselectie van 20 met zorg nabewerkte foto’s
    in hoge resolutie te downloaden via mijn online beeldbank
  • Drie hoogwaardige afdrukken (20×30 cm)

Wil je slechts een paar foto’s en alleen digitale fotobestanden? Ik kan ook een kleinere shoot met jullie doen incl. 5 bewerkte foto’s (met uiteraard mogelijkheid tot afname van extra foto’s) voor een tarief van € 150.