Een mooie tastbare herinnering aan jullie trouwdag is natuurlijk een fraai gedrukt album waarin jullie foto’s optimaal tot hun recht komen. Met mijn 15 jaar grafische achtergrond zorg ik voor een strak en tijdloos ontwerp.

Ik bied twee verschillende albumtypes (basis en luxe album) welke van elkaar verschillen in papier, omslag en afwerking. Het basis-album van 28x28 cm bevat traditionele fotoafdrukken (chemische matte prints op mat fotopapier) op flexibele bladen wat gebonden is in een volledig bedrukbaar foto-omslag. Al mijn albums bevatten een zgn. 'lay-flat' binding waardoor iedere pagina mooi vlak open blijft liggen.

Het luxe-album (zie hier rechts) onderscheidt zich door de ragscherpe fine-art afdrukken, verdikte bladen (50-60 pagina’s) en handgemaakt lederen of natuurlinnen omslag in diverse kleuren met mogelijkheid voor een tekst-stempel of foto-afdruk. Het basis-album zit standaard in mijn ‘all-in trouwfotografie-pakket’ en een upgrade naar het luxe-album is mogelijk voor een vaste meerprijs van € 250. Graag laat ik jullie in een kennismakingsgesprek de kwaliteit van de albums ervaren.

 

 

Kenmerken van mijn luxe albums

Fine-art prints en lay-flat binding

Al mijn albums zijn voorzien van een lay-flat binding waardoor het album mooi open blijft liggen en een foto probleemloos door de middennaad gedrukt kan worden. Mijn basis-album bevat traditionele fotoafdrukken, het luxe-album onderscheidt zich door hoogwaardige fine-art prints, kenmerkend door haarscherpe en contrastrijke afdrukken.

Omslag met tekststempel

Wanneer je kiest voor een album met een lederen of linnen omslag, kan deze worden voorzien van een tekststempel welke in het materiaal gedrukt wordt. Hierdoor krijg je een subtiel reliëf wat vooral in de échte ledersoorten heel fraai is. Lederen omslagen kunnen daarbij ook worden afgewerkt met een bijpassend stiksel voor een luxe uitstraling.

Bijpassende bewaardoos

Zowel mijn basis-album als het luxe-album wordt geleverd in een bijpassende bewaardoos zodat het album donker en stofvrij opgeborgen kan worden. Bij het luxe-album kan de doos uitgevoerd worden in meerdere kleuren/materialen en heb je tevens de mogelijkheid om deze te laten stempelen, net zoals het album-omslag.

 

Albumdesign

Net als mijn fotografie hou ik ook van albums zonder poespas. Een strak opgemaakte layout zonder randjes of drukke achtergronden zonder al te veel foto's op één pagina pagina.

Hoe een album er ongeveer uitziet? Hiernaast kun je mijn demoalbum doorbladeren om een indruk te krijgen van mijn stijl van opmaken.

 

Tarieven

Het basis-album (zie foto rechts) zit standaard in mijn ‘all-in trouwfotografie-pakket’ en kan tegen een vaste meerprijs van € 250 worden opgewaardeerd naar het luxere fine-art album. Boeken jullie mij per uur (dus geen totaalpakket) dan is het losse tarief van het basis-album € 375 inclusief ontwerp/opmaak van 60 pagina's van 28x28 cm. Het luxe fine-art album kost los € 625 inclusief lederen of linnen omslag, tekststempel en bijpassende bewaardoos. Het formaat van het luxe-album is 30x30 cm (vierkant) of 34x25 cm (liggend).

Ouderalbums
Het basis-album kan - al dan niet in een kleiner formaat - ook prima worden gebruikt als ouderalbum, waar er een verkleinde kopie van het 'hoofd-trouwalbum' gemaakt wordt om cadeau te doen aan de ouders.