Frisse bruidsreportages zonder poespas. Niet alleen op de dag zelf, maar ook in mijn all-in fotografiepakket met mijn aanwezigheid overdag (vanaf aankleden tot aan diner) vastgelegd in een fraai album. Mijn stijl omschrijf ik het liefst als eigentijds, fris en puur. De momenten vastleggen zoals ze daadwerkelijk waren, journalistiek vastgelegd vanuit het oogpunt van een daggast. Zonder rare filters, maar met echte kleuren en contrastrijke zwartwitfoto’s.


Portfolio trouwfotografie


Trouwfotografie totaalpakket: € 1.950,-

Hele dag fotografie + volledig album zonder dure verrassingen achteraf!

Dit totaalpakket bevat:

 • Fotografie overdag (normaliter fotografie vanaf het aankleden ’s ochtends tot aanvang van het diner).

 • Een overzichtelijk aantal van zo’n 250 foto’s, zorgvuldig per stuk bewerkt digitaal in hoge resolutie.

 • Slideshow binnen 3 dagen.

 • Trouwalbum 28x28cm (50 pagina’s).

 • Reiskosten door heel Nederland.

En is uit te breiden met:

 • Fotografie van het feest ’s avonds:
  € 300 (ik blijf minimaal tot na de openingsdans).

 • Tweede fotograaf (zie hieronder).

 • Same-day slideshow die tijdens het feest getoond kan worden.

 • Upgrade album naar luxe fine-art uitvoering incl. 60 pagina’s en bewaardoos: € 300.

Maatwerk

Willen jullie geen album, juist meerdere (ouder)albums, trouwen jullie 's avonds of hebben jullie specifieke wensen m.b.t. het aantal uren? Ik sta overal voor open, ook voor bruiloften in het buitenland. Graag maak ik na een vrijblijvende kennismakingsgesprek een passende offerte op maat. Een reportage van 6 uur zonder album start bij € 1.395, voor ieder extra uur reken ik € 100.


Jullie foto’s in een eigen app

Jullie hebben altijd de beschikking over de digitale bestanden en zo zelf in de hand waar je deze wil afdrukken of opslaan. En geen onhandige dvd die niet in een iPad past of usb-stick die je kwijtraakt, maar een verzorgde moderne online digitale presentatie waar je de foto’s kunt downloaden in hoge resolutie, en die je zelfs kan installeren als een eigen app op je telefoon of tablet. Plus de mogelijkheid om direct foto’s te delen via Facebook, Twitter of Instagram of door te sturen naar vrienden of familie.

Deze presentatie zit kosteloos inbegrepen bij iedere bruiloft en is toegankelijk tot minstens een jaar na de bruiloft.


Strakke trouwalbums

Ik lever strak vormgegeven luxe albums, gedrukt op fine-art fotopapier met een lederen of linnen omslag voorzien van een fotobedrukking of jullie namen als reliëf (embossing). Dit album is verkrijgbaar in een vierkante (30x30 cm) of rechthoekige (34x25 cm) uitvoering en wordt volledig digitaal opgemaakt en vervolgens met de hand ingebonden.

De losse albumprijs voor het luxe album (zie hiernaast) bedraagt € 625 incl. ontwerp van 60 pagina's en geleverd in een bijpassende bewaardoos. Een goedkoper alternatief van 28x28 cm met traditioneel fotopapier en foto-omslag kost € 375 incl. 60 pagina's. Dit album zit standaard inbegrepen in mijn trouwfotografie totaalpakket en kan tegen een meerprijs van € 250 worden opgewaardeerd naar het luxe album. Kijk hier voor meer informatie over mijn fotoalbums.


Tweede fotograaf (second shooter)

Ook bij mij is het mogelijk om een tweede fotograaf (of door veel collegafotografen ‘second shooter’ genoemd) erbij te vragen tijdens jullie bruiloft. Het is fijn werken met een tweede fotograaf op momenten waarop je graag uit twee standpunten wil fotograferen. Bijvoorbeeld tijdens het aankleden kan ik me richten op de bruid en de tweede fotograaf op de bruidegom. Of tijdens de ceremonie kan de aandacht mooi verdeeld worden over het bruidspaar zonder de emoties/reacties van de gasten te missen.

Sinds een tijdje werk ik met veel plezier samen met Els van den Hoek die qua stijl en werkwijze erg goed aansluit op mijn werk, zie bijvoorbeeld deze serie van Joris & Kathelijne. Graag laat ik jullie tijdens een kennismakingsgesprek te voordelen zien van onze samenwerking. Mooie woorden

Arno heeft onze bruiloft prachtig in beeld weten te brengen. Een gezellige fotograaf die opgaat in het geheel. Spontane foto’s, wij staan er op zoals wij echt zijn. Ook heeft hij mijn paard heel mooi op de foto weten te zetten. De kleine momentjes zoals een blik van een trotse vader en moeder weet Arno mooi vast te leggen. Al met al zijn wij zeer tevreden over het eindresultaat en kijken wij uit naar ons fotoalbum.
— Pascal & Denise
Superfotograaf! Arno heeft onze bruiloft gefotografeerd en we zijn ontzettend blij met het resultaat. De foto’s zijn prachtig, op de dag zelf is Arno professioneel, ontspannen en grappig (heel prettig als je ineens zelf het ‘onderwerp’ van een fotoshoot bent). Hij heeft oog voor detail en de bijzondere (soms onverwachte) momentjes: dit levert mooie foto’s op die verder gaan dan standaard bruiloft-foto’s.
— Frank & Annemieke
Arno viel op het allerlaatste moment in als fotograaf voor onze bruiloft, omdat onze fotograaf haar arm had gebroken. Dat was even spannend natuurlijk, omdat we Arno nog niet kenden..maar wat zijn de foto’s geweldig geworden! Op geheel ontspannen wijze en met oog voor detail heeft hij alle mooie momenten van onze fantastisch mooie dag vastgelegd. Hier kunnen we nog heel lang van nagenieten.
— Bas & Barbara