Haal het mooiste in je naar boven tijdens een boudoir-fotoshoot, gewoon bij jou thuis of op een plek waar jij je fijn voelt. We nemen alle tijd om je op je gemak te stellen en bespreken van tevoren precies wat we gaan doen. Wil je er visagie bij? Heb je voorbeelden met poses die je mooi vindt, of dingen die je juist niet wilt? Ik neem uitgebreid de tijd dit met je te bespreken.

Ik realiseer me als geen ander dat je niet dagelijks voor de camera staat, en al helemaal niet in lingerie. We doen er alles aan om jou (of jou en je partner in het geval van een loveshoot) op je gemak te stellen en zorgen samen voor een prachtig resultaat in de vorm van een digitale serie of gedrukt album.


Portfolio boudoir-reportages


Werkwijze boudoir fotoshoots

3. Shooting time!
Wanneer de visagist klaar is, is het tijd voor de fotoshoot. Afhankelijk van het type boudoir-shoot en of je deze alleen doet of samen met je partner gaan we kijken naar een logische opbouw; ik vind het mooi om de foto's in een soort verhaaltje te vertellen. De eerste vijf minuten zijn wellicht nog even onwennig, maar ik zorg dat we 't rustig opbouwen en vertel ook hardop wat ik doe of geef jou/jullie instructies voor een zo mooi mogelijk resultaat. Hoe veel kleding er uit gaat bepalen jullie altijd zelf, en ik zorg er sowieso voor dat er niets in beeld komt wat je niet wil. Subtiliteit boven alles!

4. Afleveren van de foto’s
Na de fotoshoot drinken we nog even wat, pak ik mijn spullen in en ga ik thuis aan de slag met het uitzoeken en bewerken van de foto's. Een selectie met minimaal 20 bewerkte foto's krijg je binnen drie weken te zien via een met wachtwoord afgeschermde website. Je kunt daar de foto's downloaden in hoge resolutie zonder watermerk, en je bent vrij om te ze gebruiken waar je wil. En wil je de foto's in een album? Dan ontvang je een digitale proef voordat het album gedrukt wordt.

1. Kennismaken en datum prikken
Wanneer we kennis hebben gemaakt en een datum hebben geprikt gaan we kijken waar we de fotoshoot kunnen houden. Vaak is gewoon bij jou/jullie thuis fijn omdat je daar op je gemak bent, en je eigen (slaap)kamer zichtbaar in de achtergrond maakt het extra persoonlijk. Uiteraard is het ook prima om een hotelkamer of suite te boeken waar we shoot houden. Samen bepalen we dan welk hotel en zorg ik voor de boeking en treffen we elkaar daar.

2. Haar & make-up
Ik werk graag samen met een visagist die ervoor zorgt dat je haar en make-up neutraal maar netjes gedaan wordt. Terwijl de visagist bezig is, zorg ik dat ik alles technisch heb voorbereid, en waar nodig de ruimte wat heb opgeruimd. Van tevoren bespreken we onder het genot van een kop koffie of een wijntje precies het plan en doel van de shoot, en als je wil kun je d.m.v. een (private) Pinterest-board voorbeelden laten zien van wat je wél of misschien juist niet wil. Ook zoeken we wat kleding-/lingeriesetjes uit en leggen die klaar voor de shoot. Net als een passend achtergrondmuziekje.


 
boudoir-album.png

Boudoir fotoalbum

Een fotoalbum van jouw mooiste zelf. Prachtig gefotografeerd en stijlvol gebonden in een fine-art album. Het ultieme cadeau voor je partner (of gewoon leuk voor jezelf).

 

Tarief boudoir fotoshoot: € 250

En kan worden uitgebreid met:

  • Haar en make-up door professionele visagist op locatie: € 85 (aanrader, zeker wanneer je de shoot in je eentje doet)
  • Fine-art fotoalbum 20x30 cm met fotocover: € 150
  • Hotelkamer of suite in overleg

Deze totaalprijs is inclusief:

  • Uitgebreid contact vooraf incl. moodboard
  • Fotoreportage van 2-3 uur op locatie naar keuze
  • Een ruime fotoselectie van min. 20 met zorg nabewerkte foto’s
    in hoge resolutie te downloaden via een afgeschermde site
  • Reiskosten tussen Rotterdam en Breda