Joris & Kathelijne trouwden op deze hoog-zomerse dag in augustus in de tuin van Museumcafé Gouda. Ik begon ‘s ochtends bij het ouderlijk huis van Joris. Een bijzondere start, want zowel de bruid als bruidegom had ik nog niet eerder ontmoet. Deze bruiloft liep ik namelijk als second shooter mee met bevriende collega-fotograaf Els van den Hoek zodat we deze dag vanuit twee standpunten konden vastleggen. Ik zou een keer bij Els meelopen en zij een keer bij mij.

Els ken ik al een paar jaar en heeft een zeer prettige stijl van fotograferen die ook erg aansluit bij mijn werk. Op die manier konden we samenwerken aan een serie die naadloos op elkaar aansluit. Voor 2017 ben ik dan ook verheugd om als extra optie dus een tweede fotograaf aan te kunnen bieden. Graag vertel ik jullie tijdens het kennismakingsgesprek meer over de mogelijkheden en tarieven.

Onderstaande serie bevat alleen mijn beelden. Voor de hele serie met een mix van beide fotografen verwijs ik je graag naar de website van Els.