Een informele bruiloft dicht bij huis. Niet alleen letterlijk en bijna om de hoek, maar ook omdat ik Theresia - de ‘zingende bruid’ van vandaag - al zo'n jaartje of 15 ken vanuit mijn muziek-hobby. Deze dag stond sowieso in het teken van muziek, met veel gasten vanuit diverse bands en koren waarin Theresia actief is of was. Met zelfs een dubbelrol voor de ‘zingende kapper’ Remko Harms, bekend van o.a. LA The Voices.

Ik trof Theresia terwijl Remko nog druk bezig was met het haar van de bruid en het bruidsmeisje, en nadat Jan zijn bruid had opgehaald hebben we snel op loopafstand van hun appartement in ’s-Gravendeel een aantal geposeerde portretten gemaakt bij een fraaie laagstaande najaarszon. De gasten verzamelden zich ondertussen bij Restaurant Nonna waar vandaan de hele groep lopend richting kerk ging, met een dienst die uiteraard bol stond van prachtige muziek. De borrel werd gehouden bij Art & Dining in Dordrecht, waar de bruid zelf ook nog de nodige nummers heeft gezongen.

Bekijk ook dit klantverhaal van Jan & Theresia bij Assepoester: www.assepoester.com/klantenverhalen/theresia-ervaring-assepoester